MovingCenter

Ons Beweegcenter

BETAALBAAR SPORTEN OP MAAT IN JE EIGEN BUURT!

MovingCenter Slagharen is ANDERS dan alle anderen

MovingCenter Slagharen onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in de wijde omgeving. Lees hieronder waarom.

Alles INCLUSIEF in uw abonnement

Ieder abonnement is inclusief: Fitness, groepslessen, begeleiding, douches, lockers, incheckpas en koffie/thee.

Toegankelijkheid

MovingCenter Slagharen maakt sport en beweging voor iedereen toegankelijk. Wij bieden gepaste mogelijkheden voor iedere soort sporter en voor iedere portemonnee. Met onze brede keuze aan abonnementsvormen en rittenkaarten maken wij fitness voor iedereen betaalbaar.

Meer rendement uit uw abonnement

Bij ons geen wurgcontracten met kleine lettertjes. Binnen uw abonnement krijgt u de gelegenheid om op te schorten bij ziekte, zwangerschap. Bij verhuizing kunt u uw abonnement vroegtijdig beëindigen.

Gastvrijheid & Sfeer

Gastvrijheid en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Wij creëren voor iedereen een prettige sportomgeving. Ons team staat altijd voor u klaar. Ook bieden wij gescheiden ruimtes voor bijvoorbeeld krachttraining en cardiotraining. Zo kan iedereen zich bij ons MovingCenter op zijn gemak voelen.

Aanbod

MovingCenter Slagharen biedt het meest uitgebreide sportaanbod op maat in de regio, met de certificering voor diverse specialisaties. Zowel voor fitness als voor specifieke krachttraining bieden wij een ruim aanbod aan apparatuur. Met zowel live-groepslessen als virtuele groepslessen biedt het MovingCenter voor iedere behoefte meerdere geschikte en zeer leuke groepslessen.

Functional Fitness

Ook voor Functional Training, Small Group Trainingen bieden wij verschillende mogelijkheden. In deze dynamische group-trainingen traint u met de weerstand die u in het dagelijks leven tegenkomt; duwen, trekken, tillen, gooien, wenden, keren. Zo worden uw grote spierketens in gezamenlijkheid getraind. Een geheel nieuwe ervaring met optimaal resultaat.

Professioneel begeleiding Inclusief

Fitness zonder begeleiding biedt zelden het resultaat dat u verwacht. MovingCenter investeert in haar “Motivators” en groepslesgevers. Meerdere ervaren trainers behoren tot ons team! Al deze professionals staan u altijd terzijde en maken samen met u schema’s.

Wat bieden wij?

Van leefstijlcoaching, tot bedrijfsfitness en groepslessen hebben wij nóg meer te bieden!

Over mij

Mijn naam is Jannie, ik ben de eigenaar van MovingCenter. Benieuwd naar mij?