MovingCenter

Step en Shape

In een gezellige groep werk je door middel van energieke oefeningen aan jouw conditie. Je oefent op de meest recente hits met een opzwepend ritme, zodat je niet stil kan staan! Step en Shape is een workout die levendig, energiek en gezellig is.

Een les Step en Shape
Step en Shape combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een Step en Shape training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Professionele coaching
Dankzij de professionele coaching is Step en Shape voor iedereen geschikt. De coach zal jou begeleiden waar nodig, zodat jij de oefeningen goed uitvoert. Een groepsles Step en Shape is geschikt voor iedereen die lekker wil bewegen.

Voordelen van Step en Shape
Met Step en Shape verbrand je veel calorieën, bouw je conditie en kracht op en verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht. Door het hoge pleziergehalte merk je niet dat je hard aan het trainen bent. Dit is uiteraard wel het geval.

Wat bieden wij?

Van leefstijlcoaching, tot bedrijfsfitness en groepslessen hebben wij nóg meer te bieden!

Over mij

Mijn naam is Jannie, ik ben de eigenaar van MovingCenter. Benieuwd naar mij?