MovingCenter

VirtualCycling

VirtualCycling wordt gegeven middels een beamer.
Waarom een Beamer?
– Wegens uitval instructeur.
– Dit biedt de mogelijkheid vaker de mogelijkheid te bieden tot groepslessen.
– Met een beamer kunnen wij ook op verzoek een groepsles naar keuze aanbieden, op een tijdstip dat u uitkomt.

VirtualCycling is een zorgvuldig opgebouwde intervaltraining, waarbij de warming -up en cooling down zijn inbegrepen. Hierdoor zet jij je spieren op het juiste moment aan het werk, maar is er ook tijd om te herstellen en weer op adem te komen.

Parcours
In het parcours van de VirtualCycling les, fiets je met kracht en souplesse over heuvels en bergtoppen. Je rijdt tijdritten en je maakt lange afdalingen.

Voordelen van VirtualCycling
Het actief volgen van een Cycling les kent verschillende voordelen. Tijdens deze les verbrand je maar liefst 600 calorieën. Daarnaast verhoog jij je been- en spierkracht, zonder dat je er overdreven gespierd uit gaat zien. De training zorgt ervoor dat je extra endorfine aanmaakt, waardoor jij lekker in je vel zit.

Een les VirtualCycling
De les VirtualCycling wordt geleid door een professionele coach. Je begint samen met jouw teamgenoten met een warming-up om je benen op te warmen. Het fietstempo ligt laag en de weerstand is licht, maar naarmate de training vordert wordt het tempo hoger en de weerstand zwaarder. Hier en daar zijn rustposes ingevoegd om te herstellen. De les eindigt met het herstellen en stretchen van de spieren.

 

Wat bieden wij?

Van leefstijlcoaching, tot bedrijfsfitness en groepslessen hebben wij nóg meer te bieden!

Over mij

Mijn naam is Jannie, ik ben de eigenaar van MovingCenter. Benieuwd naar mij?